Explorativní plošinovka Hob předvádí spoustu environmentálních puzzlů
zdroj: tisková zpráva

Explorativní plošinovka Hob předvádí spoustu environmentálních puzzlů

14. 9. 2016 15:12 | Video | autor: Adam Homola |

Tvůrci Torchlight ze studia Runic Games sice nevynechali nedávný PAX, ale neobjevili se zde s tímto akčním RPG, ale úplně jinou hrou. Už je to rok, co jsme se dozvěděli o jejich novém titulu Hob, explorativní akční plošinovce s příběhem, který vám namísto postav vypráví samotné herní prostředí. To bude také plné environmentálních hádanek, kolem kterých se točí i nové video.

Hob bude mít i své akční pasáže, ale primárně budete s hlavním hrdinou pobíhat po roztodivném fantasy světě a snažit se zachránit jak dávno ztracenou civilizaci, tak i samotný svět. Jeho duchové k vám vzhlíží jako ke své poslední naději a je tak na vás, abyste oživili staré ruiny a přivedli do zničené krajiny znovu život.

Runic Games chtějí svoji novou hru vydat na PC a PlayStation 4, jenže datum vydání zatím neznáme. Spokojit se musíme jen s prostým „brzy“, ale vývojáři mezitím spustili alespoň stránku hry na Steamu. Tam zatím nejsou ani hardwarové nároky a tak je možné, že vydání zase tak brzy nebude. Nejspíš můžeme opatrně počítat až s příštím rokem.

zdroj: Archiv

Nejnovější články