Evropská Forza Horizon 2 šlape na sociálně otevřený plyn
zdroj: tisková zpráva

Evropská Forza Horizon 2 šlape na sociálně otevřený plyn

9. 6. 2014 22:25 | Video | autor: Adam Homola |

Forza Horizon 2 patří k titulům, které během tiskové konference Microsoftu nedostaly příliš mnoho prostoru. Přesto jsme se dočkali nových obrázků a traileru, který představuje nový díl oblíbené závodní série dobrém světle. Grafický engine Forza Motorsport 5 se ve Forza Horizon 2 dočkal několika úprav, díky nimž by se měla elegance okruhových závodů z FM5 přenést do obrovského otevřeného světa bez hranic.

Klidně můžete prorazit plot či zátarasy a vydat se se sporťákem do polí a lesů. Masivní otevřený svět vám bude plně k dispozici a je jen na vás, kudy se vydáte. Cesta po silnici je jistější, ale když to risknete a vezmete to přes pole, narazíte možná na zkratku. Ale možná taky ne.

Forza Horizon 2 se vám bude neustále přizpůsobovat - bude zohledňovat váš styl jízdy, vaše auto, kamarády... Systém Drivatar z Forza 5 se pro účely Forza Horizon 2 adaptuje z okruhů na celý otevřený svět.

Opět bude platit, že pokud nebudou vaši kamarádi online, zastoupí je právě Drivatar, abyste měli s kým jezdit. A pokud budete mít kamarádů hodně, můžete si vytvořit vlastní klub (Microsoft zdraví Driveclub!) až o tisíci členech a dobývat s ním všechny možné i nemožné výzvy a žebříčky.

Podobně jako v Driveclub, The Crew a snad každé nové závodní hře pro nové konzole, i tady budete mít k dispozici tolik aktivit, až vám z toho půjde hlava kolem.

zdroj: Archiv

Sociální prvky budou prostupovat celou hru, protože single a multiplayer obsah tvůrci spojili do jednoho celku. Forza Horizon 2 poběží v 1080p a 30fps a vyjde 30. září tohoto roku pro Xbox One a Xbox 360.

Všechny obrázky a záběry pocházejí samozřejmě z Xbox One verze hry.

Nejnovější články