Donkey Kong Country Returns 3D se chlubí novým obsahem
zdroj: tisková zpráva

Donkey Kong Country Returns 3D se chlubí novým obsahem

8. 5. 2013 14:29 | Video | autor: Petr Poláček |

Tři roky stará plošinovka Donkey Kong Country Returns pro konzoli Wii všem hráčům ukázala, že Nintendo plošinovky umí – nápadité, roztomilé, zábavné a v mnoha ohledech inovativní. Nyní se japonský výrobce konzolí a Mario her snaží s portem/remakem Donkey Kong Country Returns 3D dokázat, že je šikovný i na porty her pro jiná zařízení.

Vývoj 3DS verze původně Wiičkové hry neměli na starosti tvůrci z Retro Studios, ale jejich kolegové z Monster Games. Neuchýlili se přitom k 1:1 portu, naopak dle oficiálních materiálů hru od základů přepracovali a přidali spoustu nového obsahu. Aby společně s Nintendem dokázali, že to nejsou jen PR žvásty, demonstrují změny, úpravy a novinky na záběrech nového videa.

...

Právě jste všechno podstatné viděli na záběrech videa a určitě jste přídavky v 3DS portu hry rozluštili navzdory německým textům. Hra nabídne původní, obtížnější, herní mód a k tomu ještě zbrusu nový, lehčí – tvůrci v tom novém přidali jedno srdíčko do ukazatele zdraví a přidali záchranný mechanismus pro pád z plošinek v několika okamžicích ve hře (nejdříve si jej ale musíte koupit v Cranky Kong's Shop). Rovněž přidali zbrusu novou oblast a nechybí ani podpora lokálního multiplayeru, kdy jeden hraje za Donkey Konga a druhý za Diddy Konga. K provozování mulťáku budete potřebovat dvě verze hry. Donkey Kong Country Returns 3D vyjde 24. května a recenze hry je samozřejmě v plánu.

 

Nejnovější články