Díky velké výdrži ustojíte ve Fallout 4 víc útoků i radiace
zdroj: tisková zpráva

Díky velké výdrži ustojíte ve Fallout 4 víc útoků i radiace

23. 9. 2015 19:05 | Video | autor: Adam Homola |

Třetí instruktážní video o Fallout 4 se věnuje třetímu písmenu z názvu systému S.P.E.C.I.A.L., takže po síle a percepci přišla řada na Endurance - výdrž. Ta má vliv na spoustu věcí, včetně života, odolnosti na jedy a radiaci, ale také na souboje bez zbraní. Zapomínat nesmíme ani na rychlost vyčerpání kyslíku pod vodou.

Ve světě Fallout 4 je spousta potenciálně nebezpečných a neznámých rizik, mezi které podle nového instruktážního videa patří například infekce, náhlá ztráta končetiny, nebo nebezpečná radiace. A samozřejmě také živočichové, kteří kvůli radiaci jaksi zvětšili svoji velikost, a namísto aby byli oni vaší potravou, může to být i naopak.

A právě proto užijete vysokou míru výdrže. Nejenže vás lépe ochrání před radiací, ale vydržíte také víc fyzického poškození a můžete mu lépe čelit. Důležitý je ale trénink pomocí "atletiky a aktivit pro přežití", stejně jako udržování těla v dobré kondici.

zdroj: Archiv

Dobrou kondici zajistí jídlo a voda. Výdrž se hodí také v případě, kdy jde do tuhého. Čím větší výdrž, tím víc toho uběhnete. Příště už to nebude o soubojích a výdrži, ale o konverzaci, protože nás čeká charisma. Fallout 4 vyjde 10. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články