Dark Sorcerer od tvůrců Heavy Rain je o hraní ve hře
zdroj: tisková zpráva

Dark Sorcerer od tvůrců Heavy Rain je o hraní ve hře

13. 6. 2013 15:15 | Video | autor: Adam Homola |

Quantic Dream nejen že drží adventury v tříáčkové sféře, navíc je vždycky zpracují tak, že to skoro vypadá jako tech demo. A třeba takový Heavy Rain vypadal skvěle jak z prvních videí, tak i po vydání. Od té doby se ale vývojáři z Quantim Dream s ničím moc nepochlapili. Hru nevyprodukovali žádnou, až teď vyjde Beyond: Two Souls. Jestli si ale ještě vzpomenete, tak vydali moc pěkné video z tech dema názvem Kara.

Kara byla robotická slečna, jejíž seskládání jsme mohli vidět na pár minutách. Kara pak překvapila tím, že má i lidské city. Video to bylo pěkné, ale ústa vám neotevřelo - běželo totiž jen na PlayStationu 3, ze kterého už tolik vyždímat asi nejde. Teď tu máme ale video s názvem Dark Sorcerer, které běží na PlayStatioin 4 a vypadá fakt dobře. Možná až podezřele dobře.

...

Hned na začátku videa tu máme ale upozornění, že se jedná pouze o prototyp, který na PS4 běží v reálném čase. A kdybyste náhodou doufali, že je to nějaká nová hra Quantic Dream, tak si můžete nechat zajít chuť - má se jednat o pouhý koncept, který se netýká žádného titulu ve vývoji. Nevím jak vy, ale osobně bych viděl raději hru z Kary, než z vtipného čaroděje, který hraje ve hře.

Nejnovější články