Další předváděčka potvor z Killing Floor 2 zahrnuje i capoeiru a zvracení
zdroj: tisková zpráva

Další předváděčka potvor z Killing Floor 2 zahrnuje i capoeiru a zvracení

11. 8. 2014 12:24 | Video | autor: Aleš Smutný |

Vývojáři z Tripwire rozhodně ví, jak upoutat pozornost a v Killing Floor 2 to zatím zvládají jen za pomocí předvádění potvor, proti který budete v rámci téhle řežby stát. Po minulé předváděčce, kterou najdete tady, se nyní na jevišti objevuje další pětice zombie mutantů a občas jde o pořádně vypečené kousky. V jednom případě doslova, protože jde o chlapíka s plamenometem a spoustou popálenin.

Pokud zrovna obědváte, možná byste měli se shlédnutím videa počkat, protože třeba takový Bloat se předvede pozvracením kamery, aby se následně ještě pokálel. Vrcholem bizarnosti je ovšem Stalker, což by měla být zombifikovaná striptérka, která se umí zneviditelňovat a ještě ke všemu ovládá capoeiru. Pozoruhodná kombinace, ale Killing Floor 2 si rozhodně nikdy nehrál na nějaké seriozní téma s přesahem.

Což neznamená, že po hororové stránce nemůže fungovat. Pusťte si schválně trailer se sluchátky, abyste si mohli užít skvělé ozvučení. Navíc potvory vypadají vážně děsivě a třeba z takové Sirény mi běhá mráz po zádech. Zatím sice nevíme, kdy Killing Floor 2 vyjde, ale můžete sledovat její stránky na Steamu, kde se objeví v rámci Early Access.

Nejnovější články