Assassin's Creed Syndicate ukazuje sedm cílů k zabití
zdroj: tisková zpráva

Assassin's Creed Syndicate ukazuje sedm cílů k zabití

25. 9. 2015 10:58 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jak se zdá, ani s Assassin's Creed Syndicate nebudeme ušetřeni poněkud přehnaného pohledu do děje samotné hry. V nejnovějším traileru se totiž představuje sedm poskoků hlavního templářského záporáka Starricka. Na jednu stranu v člověku vzrůstá touha po starých časech, kdy se člověk detaily toho, co bude ve hře přesně dělat dozvídal až při hraní. Na druhou se alespoň v rámci filmečků ukazuje, že snad každý z cílů bude nějak příběhově zvýrazněný, což bohužel ne vždy v sérii bývalo zvykem.

Je vidět, že hra chce vybrat všechny mainstreamově známé prvky Viktoriánské éry a věnovat jim alespoň jednu kapitolu. A tak dojde na vzestup industriálních magnátů, reakci v rámci odborového hnutí, korupci v politice i dogmatické přístupy v jinak se rozvíjející medicíně (samozřejmě s tradičním lékařem, který preferuje lobotomii jako všelék). K tomu spousta knírů, britského akcentu a akce.

Jakkoliv je v každoroční kanonádě Assassin's Creedu čím dál tím těžší nadchnout se pro nový díl, na viktoriánský Londýn se těším. Jen doufám, že se hra dokáže odlišit od ostatních z hlediska hratelnosti, stejně jako to činí zasazením, místním i dobovým. Assassin's Creed Syndicate vychází 23. října na Xbox One, PS4 a PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články