Akční upoutávka připomíná, že za pár dní vychází střílečka Battleborn
zdroj: tisková zpráva

Akční upoutávka připomíná, že za pár dní vychází střílečka Battleborn

29. 4. 2016 18:42 | Video | autor: Adam Homola |

První ze současnéí vlny arénových stříleček Battleborn, se dostaví už 3. května. Gearbox vydá svoji novinku na PC, PlayStation 4 a Xbox One a půjde o víceméně přímou konkurenci pro Overwatch a následně i LawBreakers, nemluvě o stávajících hrách podobného ražení. A právě čerstvě vydaná upoutávka se vás pokusí přesvědčit o tom, že byste měli dát peníze právě Gearboxu.

Battleborn se nesnaží hrát jen na jednu notu, tedy rychlou multiplayerovou akci. Přihazuje navrch ještě singleplayerový mód, kooepraci, split-screen, příběhový mód a na to všechno korunuje 25 unikátních a notně přehnaných postav. Přehnaný je ostatně i styl humoru, jehož základy bychom mohli najít ve všech třech dílech Borderlands.

Jen s tím rozdílem, že v Battleborn se humor násobí deseti. Jestli je to dobře musíte už vědět sami, podle toho jak vás bavily vtípky právě v Borderlands. Nicméně pokud vám to už tam přišlo na hraně, z hlášek v Battleborn budete jen obracet oči v sloup. Do specifického humoru se každopádně Gearbox opírá celou vahou a to i v trailerech, jak ostatně naznačuje toto video a jak bez okolků ukázal nedávný příběhový trailer.

zdroj: Archiv

Battleborn to nebude mít na trhu jednoduché. Hra má sice za zády zkušený tým v Gearboxu a Borderlands byla víc než dobrá hra (Metacritic), ale uzavřená i otevřená beta mě příliš neoslovily. A ten kousek příběhového obsahu, který tvůrci vytáhli do bety, mne vyloženě zklamal. Na základě několika misí ale nejde hodnotit celou hru a tak si na výsledek budeme muset počkat ještě několik dnů.

Nejnovější články