Adventura Pan-Pan spoléhá na logické hádanky, rozsáhlý svět a éterickou stylizaci
zdroj: tisková zpráva

Adventura Pan-Pan spoléhá na logické hádanky, rozsáhlý svět a éterickou stylizaci

16. 8. 2016 11:09 | Video | autor: Aleš Smutný |

Tým Might And Delight sice se svou sérií Shelter nezabodoval, ale jejich parádní plošinovku Pid mají všichni fanoušci žánru v živě paměti. Nový projekt studia s názvem Pan-Pan však není plošinovka, ale explorativní adventura, ve které hrají klíčovou roli logické hádanky a puzzly. Jak naznačuje video, které zároveň ohlašuje spuštění předobjednávek, pro Pan-Pan je klíčová atmosféra, která kombinuje krásnou grafiku a atmosférický soundtrack z pera Simona Wiklunda.

Hlavním autorem Pan-Pan je Emil Berner, studio Might And Delight mu hru vydává a pomáhá mu s vývojem, takže jde de facto částečně i o jejich dílko. Pan-Pan je hra s otevřeným světem, kde si další postup otevíráte řešením hádanek. Samotné prostředí zároveň vypráví i příběh, který občas doplní i postavy, co během své cesty potkáte.

Při řešení různých puzzlů využijete i předměty, které naleznete. Hra prostě vypadá velmi příjemně, originálně a hlavně boduje svou atmosférou. Vyjde na PC 25. srpna a pokud si ji předobjednáte za 13 eur, dostanete k ní i soundtrack zdarma.

zdroj: Archiv

Nejnovější články