Zimní výprodej na GOGu nabízí ve slevě přes 500 starých, nových i kultovních her
zdroj: tisková zpráva

Zimní výprodej na GOGu nabízí ve slevě přes 500 starých, nových i kultovních her

2. 12. 2015 18:38 | Téma | autor: Adam Homola |

Vzpamatovala se už vaše peněženka z nedávného Exploration Sale na Steamu? Tak se připravte na další výprodej, tentokrát na GOGu. Velký zimní výprodej trvá až do 13. prosince a napříč celou akcí bude postupně k dispozici 18 velkých bundlů a tajemné hry za necelá 3 eura. Jestli nevíte, co chcete, můžete zkusit štěstí a třeba se z tajemné hry vyklube titul, který jste už dlouho chtěli.

GOG garantuje, že ona tajemná hra bude vždy v hodnotě mezi 10 - 35 dolary. Za nakupování v rámci celé slevové akce můžete navíc dostat dvě pěkné odměny: pokud během výprodejů utratíte alespoň 5 dolarů, dostanete zdarma staré dobré RPG Divine Divinity. A když se rozšoupnete a utratíte alespoň 50 dolarů, dostanete za odměnu RPG strategii Blackguards Special Edition.

Jestli jste nestihli nedávnou velkou slevu na Zaklínač 3, nemusíte truchlit. Nejnovější hra od CD Projektu je opět o polovinu levnější, ale tentokrát pouze v rámci Daily Deals, tudíž byste se měli rozhodnout rychle. Vůbec poprvé ve slevě je i výborné RPG Divinity: Original Sin, tedy přesněji řečeno jeho Enhanced Edition, kterou seženete v přepočtu za 721 Kč.

Zaklínač 3: Divoký hon zdroj: tisková zpráva

Zkrátka nepřijdou ani fanoušci Star Wars, pro které si na GOG připravil rovnou dva bundly. Jeden nese název Blaster, druhý Saber a je jasné, o čem že každý z nich je. V Blaster najdete pecky jako X-Wing, Tie Fighter, Rogue Squadron, Rebel Assault a další. To vše za cca 738 Kč. Zato v Saber bundlu jsou zase tradiční Knights of the Old Republic, Republic Commando, Jedi Academy, Empire at War nebo třeba druhý Battlefront a další hry za 586 Kč.

Trochu klidněji založené hráče zase potěší bundle plný klasik od LucasArts: Indiana Jones, Sam & Max, Monkey Island, Loom, Outlaws apod. Do adventur se můžete pustit jen za 450 Kč. Do diablovky Victor Vran za 270 Kč, Shadowrun: Hong Kong seženete za 256 Kč, Kerbal Space Program za 648 Kč, Metro 2033 Redux jen za 134 Kč a třeba season pass pro adventurní sérii Dreamfall Chapters za 378 Kč.

Dreamfall Chapters zdroj: tisková zpráva

Slev jsou na GOGu ale desítky napříč kategoriemi - nové hry, staré klasiky, indie pecky... V průběhu Big Winter Sale se navíc budou měnit bundly, každodenní nabídky a další slevy. V celé akci by mělo být celkem přes 500 slev, takže máte z čeho vybírat.

Nejnovější články