Velký update přidal do World of Warplanes letadla i mapy a vylepšuje matchmaking
zdroj: tisková zpráva

Velký update přidal do World of Warplanes letadla i mapy a vylepšuje matchmaking

4. 6. 2014 15:39 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Práce na letecké akci World of Warplanes kvůli multiplayerové povaze hry nikdy neustanou a v pravidelných intervalech lze od Wargamingu čekat i nový obsah. V rámci aktuálního patche 1.4  tvůrci do hry přidali pětici nových letadel, dvě mapy a upravili matchmaking. A jakkoli to s patchem přímo nesouvisí, vydali i nový E3 trailer.

Trailer je přesně tím typem videa, který jde po vašem srdci. Povedený filmový klip zachycuje leteckou bitvu a kromě zasazení na nebesa druhé světové války nemá s hrou mnoho společného. Jde však o atmosférickou podívanou.

V rámci nového obsahu asi nejvíce zaujme pět nových letadel z kategorie Tier VI. Pro každý národ je zde jeden nový letoun a jde buď o aktivně nenasazená letadla, nebo stroje, které byly experimentální, importované či kořistní. Takže mezi novými kusy najdete třeba sovětskou verzi P-39Q-15 Airacobra či německý Supermarine Spitfire V DB 605.

První z nových map, Winter War, je určena pro Tier I až V a přinese noční oblohu v severském počasí. Hidden Airbase je určena pro Tier V až X a nachází se v okolí tajné základny v polární oblasti. Jedna z větších systémových změn pak nabízí přepínání mezi HD a SD verzí, takže si každý hráč může zvolit podle svého hardwarového vybavení.

zdroj: Archiv

Nejnovější články