The Secret World má milion zájemců o přístup do bety
zdroj: tisková zpráva

The Secret World má milion zájemců o přístup do bety

10. 5. 2012 18:30 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pocit inovace láká. A nemusí jít jen o systémovou inovaci, stačí prostě změna stylu. A...

Pocit inovace láká. A nemusí jít jen o systémovou inovaci, stačí prostě změna stylu. A odlišným stylem či stylizací určitě hodně očekávané MMORPG The Secret World disponuje. Konspirační teorie, urban fantasy, kombinace různých mytologií, propojení světa za oponou a světa reálného, to vše hovoří v prospěch tohoto MMO od Funcomu a odráží se to i v počtu zájemců o betatest.


Do betatestu, v němž se rozdávají klíče je přihlášeno už milion hráčů, což je hodně pěkné číslo. Navíc ti, kteří už do hry nakoukli, jsou nadšení jejími kvalitami a šíří své pozitivní dojmy dál. Není divu, že si ve Funcomu mnou ruce nad tím, že se o jejich titulu mluví víc a víc. A kdy ona „otevřená“ (ona nebude úplně otevřená) beta začne?

Už tento víkend, tedy zítra, 11. května se otevře první víkendový blok betatestu, kdy bude vpuštěno pár set tisíc lidí. Tento betatest se bude jmenovat Kingsmouth Calling a v jeho rámci se hráči přidají k Templářům, začnou v Londýně a následně se vydají prošetřovat podivné události na Šalamounovy ostrovy. Přístup do beta víkendů pak má kromě oněch vyvolených samozřejmě každý, kdo si hru předobjednal.

Nejnovější články