Star Citizen už vydělal 39 milionů, chystá se na procedurální generování obsahu
zdroj: tisková zpráva

Star Citizen už vydělal 39 milionů, chystá se na procedurální generování obsahu

24. 2. 2014 12:23 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Na chvíli jsme si dali pokoj od počítání milionů dolarů, které dokázal Star Citizen vybrat vydělat předprodejem hry a předmětů či lodí do ní. Ale teď jsme jen pouhý milion od neuvěřitelné čtyřicítky. Devětatřicátý milion odemkl nový hvězdný systém, který si vybrali samotní hráči, ale v tom kulatém bude odemčeno něco podstatnějšího pro budoucí vývoj hry.

„Dosažení tohoto cíle spustí alokaci financí pro Cloud Imperium na vývoj technologie procedurálního generování pro další verze Star Citizen. Bude to nezbytné pro vytváření celých planet, které půjde prozkoumávat. Proto vytvoříme speciální úderný tým vývojářů, kteří s tím mají zkušenosti a potřebnou technologii vytvoří.“

Zní to jako celkem klíčová věc pro další rozvoj onlineovky, jakou má Star Citizen v první řadě být. Rozhodně může jít o technologii, která dodá hře dnes tolik potřebné momentum pro udržení hráčského zájmu po několik let.

Kromě toho se mohl Chris Roberts pochlubit i s novou startovní lodí Mustang, kterou si budou moci hráči pořídit kromě původní Aurory, případně spousty dalších. Mustang představuje skoro půlhodinové video, v němž mluví tvůrce lodi David Hobbins. Součástí videa je i aktualizace informací o projektu The Next Great Starship, v jehož rámci se posuzují výtvory komunitních týmů, které se dostanou do hry (jen některé, ne všechny).

...

Nejnovější články