Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
zdroj: tisková zpráva

Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online

8. 2. 2014 15:09 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Ve světě The Elder Scrolls Online se toho v uplynulém týdnu stalo opravdu hodně a jako obvykle se vám všechny podstatné informace pokusili redaktoři fanstránek The Elder Scrolls Online zprostředkovat tak, abyste nevypadli z obrazu, pokud vás dění okolo této online hry zajímá. A protože se vydání hry blíží, je skutečně o čem číst.

Začátek týdne byl věnován rozborům předobjednávek hry. Spousta lidí v obsahu jednotlivých edic stále nemá jasno a zájemcům o ně by se mohlo hodit několik článků, ve kterých se autoři snaží vše podstatné vysvětlit. O tom, že Explorer Pact, tedy možnost hrát za každou alianci s jakoukoliv rasou, bude možné získat pouze předobjednáním hry, se můžete přesvědčit v tomto článku, který zároveň obsahuje screenshot, kde tuto informaci potvrzuje zákaznická podpora.

Nad bonusy k jednotlivým edicím hry panuje v určitých částech komunity kolem The Eldler Scrolls Online rozčarování. Proč tomu tak je a co konkrétně lidem vadí, se dozvíte v tomto článku. Zároveň můžete hlasovat, jak se vám bonusy líbí či nelíbí.

Když novinky a nejasnosti ohledně jednotlivých edic konečně ustaly, mohli se redaktoři zase naplno věnovat tomu, co pro nás vývojáři chystají. Tento týden se rozepsali o Skyshardech, kamenech, které se budou poschovávány po celém rozlehlém virtuálním světě. Pokud vás tenhle prvek zajímá, můžete se o něm dočíst zde.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nebyl by to týden ve světě The Elder Scrolls Online, kdyby nevyšel článek o PvP. Tento týden se autoři zaměřili na vysvětlení statusu Císaře a jeho dopadu na AvA kampaň v Cyrodiilu. Více o císařském titulu se můžete dočíst zde. Další velkou novinkou je upravený hlavní hudební motiv hry, který se rozšířil po internetu. Tato nová verze zní mnohem lépe než předchozí a můžete si ji poslechnout tady .

Pokud máte to štěstí, že jste získali přístup do betatestu, určitě vás bude zajímat, co byste jako betatesteři vlastně měli ve hře dělat. Praktickou příručku pro všechny testery můžete najít zde. Pokud plánujete v betatestu vyzkoušet PvP, určitě si projděte i speciální PvP verzi příručky, ve které se dočtete, jak se vlastně do PvP dostat a pár dalších základních informací. Najdete ji tady.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Další důležitá informace se týká otevřené bety, která se vůbec konat nebude - alespoň podle oficiálního FAQ. Místo toho bude Zenimax Online Studios hostit více uzavřených betatestů, do kterých se prý dostanou všichni přihlášení.

Uvidíme se v Tamrielu!

Nejnovější články