Next-gen verze Grand Theft Auto V prý nabídne pohled z vlastních očí
zdroj: tisková zpráva

Next-gen verze Grand Theft Auto V prý nabídne pohled z vlastních očí

22. 9. 2014 11:24 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Další ze spekulací o Grand Theft Auto V přichází dlouho po jejím vydání. Není ale divu, týká se next-gen verze hry pro PS4, Xbox One a PC, od níž si slibujeme nejenom lepší audiovizuální zpracování, ale také nové herní prvky. Podle údajného dokumentu, který se objevil na stránkách Rockstar Games, bychom se mohli dočkat velké změny – možnosti přepnout se v autě i pěšmo do módu, kdy vše uvidíme z pohledu vlastních očí a ne třetí osoby.

Cache stránky už je bohužel pryč (ještě před hodinou jste si ji mohli prohlédnout), ale celý text zprávy najdete zde. Kromě zmínky o tom, že PC verze nabídne zabudovaný editor pro tvorbu filmečků, se v textu můžeme dočíst následující: „Najdete zde i nový mód s pohledem z vlastních očí při řízení vozidla, v němž uvidíte interiér vozidel včetně funkčního tachometru, otáčkoměru, osvětlení palubní desky a dalších prvků.“

Pohled z vlastních očí ale nemá platit pouze pro auta - zdá se, že i při chození po městě se půjde přepnout do first person pohledu, což by čistě teoreticky (pokud to neplatí jen pro neakční pasáže) mohlo z Grand Theft Auto V vytvořit svého způsobu first person střílečku.

Jinak se dokument zmiňuje o již dříve slíbených nových zvířatech a třeba též bonusech pro hráče, kteří přenesou své postavy z PS3 a X360. Uvidíme ale, zda nejde jen o další z uměle vytvořených spekulací, které spíš vyjadřují přání a sny fanoušků, než že by nechávaly reálné plány vývojářů.

Nicméně, co byste řekli na možnost vidět a zažít Los Santos z pohledu vlastních očí?

zdroj: Archiv

Nejnovější články