Simulace přežití This War of Mine se zaplatila za dva dny od vydání
zdroj: tisková zpráva

Simulace přežití This War of Mine se zaplatila za dva dny od vydání

27. 11. 2014 16:14 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Protiválečná simulace přežívání civilistů ve válkou zdevastovaném městě This War of Mine patří mezi nejsvěžejší a nejzajímavější počiny tohoto roku. Je proto potěšující, že je zde nepopiratelný zájem z hráčské strany, který se promítl do prodejů titulu, který se tak zaplatil za první dva dny. Autoři z 11 bit studios při té příležitosti vydali statistiku s pár zajímavými čísly.

Celkem si This War of Mine koupili hráči z 92 zemí světa, nejvíc jich pak je z USA (celých 33 procent), Velké Británie, Německa a Ruska. Podle statistik Steamu spadá průměrný hráč tohoto titulu do kategorie mezi 24 až 35 lety. Genderové zastoupení je poměrně vyrovnané – muži tvoří 54 procent a ženy, nepřekvapivě, zbylých 46 procent. V průměru hráči stráví na jeden zátah, tedy od zapnutí hry do vypnutí, s This War of Mine 82 minut, ale nejdelší zaznamenaná herní seance trvala 15 hodin a 58 minut.

twom zdroj: tisková zpráva

Zajímavé také je, že konce války se ve hře dočkalo jen 11 procent hráčů, což ale tentokrát není dáno nějakou leností, kdy se jim nechce titul dohrávat, ale prostě tím, že jejich skupinka přeživších to prostě do konce války nezvládla a zemřela do posledního muže a ženy.

Zároveň došlo k vydání prvního velkého updatu, v jehož rámci byla opravena řada bugů, tvůrci přidali několik animací, některé lokace jsou vizuálně i obsahově obohacené a v rádiu najdete novou stanici, která hraje hudbu od polské kapely Cool Kids of Death. My vám přineseme recenzi ještě v tomto týdnu, prozatím vezměte za vděk Pavlovým GamesPlayem.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články