SCORE 139 se Sims 2: Nightlife a plnou hrou Lionheart
zdroj: tisková zpráva

SCORE 139 se Sims 2: Nightlife a plnou hrou Lionheart

23. 8. 2005 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Předplatitelé ho mají už ode dneška, ti ostatní po něm mohou sáhnout od čtvrtka 25.

news zdroj: tisková zpráva srpna. Hovoříme o novém čísle časopisu SCORE, které opět dává zapomenout na pořekadla o letním suchu. Vyrazíte s ním do klubů a protančíte celou noc díky exkluzivní recenzi druhého datadisku Nightlife pro The Sims 2 (viz ukázka textu níže). V tématickém článku o nejděsivějších hrách všech dob zase prověříte, jestli máte pro strach uděláno, s čímž souvisí i obálka se známou holčičkou, která signalizuje přítomnost dojmů z bety F.E.A.R. Dále pochopíte, jak těžké to je být bohem ve hře Black & White 2, kterou kolegové měli možnost vyzkoušet. Z premiérových "papírových" recenzí se dozvíte verdikty nad BloodRayne 2, Metalheart či RHEM 2, stejně jako si přečtete jiné názory na Dungeon Siege II, Codename: Panzers 2 nebo Cold War.

    Všichni čtyři noví simové, které jsme si speciálně kvůli datadisku vytvořili, měli strašlivou hrůzu z pořádání večírků… Inu, asi nevěděli, v jaké krabici přišli. Nicméně sper to čert, jasně že si můžete bandu řvounů pozvat k sobě domů a provádět s nimi strašlivosti, ta pravá zábava čeká ale jinde – venku. Downtown alias centrum je místo, kde se soustředí kluby, podniky, veselé a hravé provozovny a vy tam můžete přímo bydlet, případně vytvořit malé centrum ve svém sousedství – anebo použít to velké, připravené, plné všeho výše zmíněného. Jak to probíhá? Jednoduše, prostě se seberete a jdete se bavit, nebo někoho pozvete do kavárny, na disko či do luxusní restaurace (v posledním případě doporučujeme patřičný oblek, ne, plavky to nejsou, ne, to už vůbec ne).

    Pro ty, co nehráli Hot Date (datadisk k prvnímu dílu), dobrá zpráva: nefunguje to jako zaměstnání, tedy že simík odejde, vy zíráte dvě minuty na prázdný byt, načež se hrdina vrátí a řekne „bylo to fajn“, opravdu tam jde – a vy s ním (s ní). Sláva. Centrum je… centrum. Nelíbí se vám? Přestavte si ho nebo si vyrobte jiné! Najdete tu hlavně místa pro zábavu, tedy taneční a hudební kluby, restaurace, najdou se i kombinovaná místa jako bar s posilovnou a tak podobně. Pokud se s nějakým simem skamarádíte, je nejjednodušší pozvat ho do některého z podniků – a tam se bavit. Pokud vás všichni nenávidí, jděte sami a třeba (určitě – v klubech je dost plno) potkáte někoho, kdo vás (a vaši případnou pověstnou nesnesitelnost) nezná. Možností co dělat je samozřejmě přehršle a jako všechno v tomhle světě, hodně z nich se točí (krom peněz) kolem jídla... [více v recenzi Nightlife ve SCORE 139]
Z početné skupiny lidí, která si pořizuje herní magazíny zejména kvůli přiložené plné hře, budou spokojeni příznivci RPG a adventur. Se stotřicetdevítkou SCORE totiž obohatí svou sbírku o tituly Lionheart (2003, 79%, i s návodem od nás) a Simon the Sorcerer 3D (2002, 44%), oba v kompletních českých verzích z dílny CD Projektu.
zdroj: SCORE

jd

Nejnovější články