Robin Hood: Legend of Sherwood je hotov
zdroj: tisková zpráva

Robin Hood: Legend of Sherwood je hotov

29. 10. 2002 3:56 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Americká vydavatelská společnost Strategy First v noci na dnešek oznámila tiskovou zprávou, že taktická strategie Robin Hood: The Legend of Sherwood je dokončena a do obchodů za velkou louží má dorazit přesně podle plánu, tzn.

Robin Hood:Legend of Sherwood zdroj: tisková zpráva kolem 12.listopadu. Do domácích obchodů však tato hra od autorů Desperados dorazí pravděpodobně až začátkem příštího roku v částečně lokalizované verzi z dílny CD Projektu (info).

    Parta okolo Robina Hooda je jako stvořená pro tento typ hry. Jak určitě víte, princip her na způsob Commandos je z velké části založen na tom, že ten umí to a ten zas ono. Tak je tomu i v této zbojnické bandě - Robin Hood umí skvěle střílet lukem, Malý John ovládá dlouho dřevěnou tyč a jako bývalý kovář se stará o výzbroj, Will Scarlet, synovec Robina, má vylepšené brnění odolné střelám nepřítele, mnich Tuck nosí pod hábitem kyj a je silný v boji na blízko. Chybět nemůže ani krásná Mariana, kterou bude Robin zachraňovat od vynucené svatby s Guyem z Gisbourne a která bude také velmi dobře ovládat luk... [celé preview]
Více o králi zbojníků středověké Anglie, který bohatým bral a chudým dával, napoví nedávné hratelné demo nebo videoukázka.

jd

Nejnovější články