PvP ve SW: The Old Republic čekají změny
zdroj: tisková zpráva

PvP ve SW: The Old Republic čekají změny

5. 1. 2012 11:34 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Nejoblíbenější a nejčastější PvP zábavou ve Star Wars: The Old Republic je návštěva arén jménem Warzony, v nichž se střetávají dva týmy, republikový a imperiální.

Ačkoliv je to zábava pořádná (navzdory neustálému stěžování si lidí, kteří nechápou, že jde o týmové hry a ne deathmatch), ostatně v prvním týdnu se odehrálo milion zápasů a zúčastnila se jich polovina ze všech hráčů, byly zde věci, které prostě upravit potřebovaly.


První skvělou zprávou je fakt, že bude vytvořen bracket (tedy samostatná skupina) pro hráče na 50. levelu. Sice si šlo s týmovou hrou i s padesátkami poradit, ale mnoho lidí zkoušelo jít jeden na jednoho i s nižším levelem a následně byli překvapeni svou brzkou demisí. Tahle změna nás čeká už v lednu a jistě udělá radost i padesátkám, kterým tak vznikne větší konkurence. Zajímavě zní i informace, že budou časem zabudovány nové Warzony, v nichž se spolu utkají hráči se stejné frakce, tedy Republiky či Impéria.

PvP v otevřeném světě, které se nachází na Ilumu dojde také zásadních změn. Zatím totiž nefunguje tak, jak autoři chtěli, tedy jako klíčový bod střetů PvP. Důvodem je samozřejmě fakt, že nemalá část lidí se teprv šplhá k max. levelu a nechce se „zdržovat“ těmito hrátkami, nicméně je třeba udělat změny v samotné struktuře. Změny respawnů, omezení vstupu společníků by měly lépe usměrnit střety. Ilum by se také měl stát hlavním zdrojem Valor bodů. Stejně tak se v lednu ještě objeví spousta drobných úprav v PvP a slibují se rankované zápasy, samozřejmě tedy žebříčky a (díkybohu!) nové medaile za podpůrné role v týmu.

Nejnovější články