O víkendu proběhne velké finále druhého ročníku WGL ve World of Tanks
zdroj: tisková zpráva

O víkendu proběhne velké finále druhého ročníku WGL ve World of Tanks

22. 4. 2015 16:25 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Završení šampionátu ve World of Tanks s názvem The Grand Finals 2015 se kvapem blíží a již tento víkend budeme vědět, kdo vyhraje největší podíl z celkové částky 300 tisíc dolarů. Jedná se o stejnou sumu peněz, o jaký se soutěžilo i minulý rok. Letos proběhne finále opět sousedním Polsku, ve Varšavě na výstavišti EXPO XXI a to 25. a 26. dubna. V první den proběhne slavnostní zahájení v 11:45 a druhý den se začíná ještě dříve, v 11 hodin s tím, že samotné zápasy pak odstartují v pravé poledne. 

Celkem se finále zúčastní dvanáctka týmů z celého světa a na pořadu dne budou kromě sledování vzájemných duelů také doprovodné akce a atrakce. Jednou z těch nejzajímavějších bude jistě výstavka dvojice skutečných tanků – T34/85 a M4AI Sherman. Chybět samozřejmě nesmí ani merchandising, ze kterého stojí za zmínku například hardwarové doplňky v barvách firem GIGABYTE, HyperX a Razer.

Zájemci se mohou během chvil volna také nasáčkovat do přistaveného kamionu, ve kterém poběží 15 našlapaných herních strojů určených pro krátkodobé 7vs7 turnaje. Určitě je tedy o co stát, a to se jedná o třetí ročník turnaje odstartovaného v roce 2013. Pokud se do Varšavy nechcete vydat (vstup na turnaj je zdarma!), na zápasy se můžete podívat v přímém přenosu na internetu. K dispozici jsou dva kanály na Twitchi – z hlavní a vedlejší scény.

U příležitosti Grand Finals také do World of Tanks přibude nový stroj – francouzský střední tank AMX 13 57 spadající do Tier 7. Ten přichází rovněž v barvách oslavujících celý aktuální šampionát Wargaming.net League. Z loňského (a také prvního) ročníku, který vyhráli ukrajinští Na'Vi jsme vám přinesli reportáž Dana Kremsera a letos opět budeme mít na místě svého válečného reportéra.

zdroj: Archiv

Nejnovější články