Mini-datadisky Battlefield 2: Euro Force a Armored Fury
zdroj: tisková zpráva

Mini-datadisky Battlefield 2: Euro Force a Armored Fury

11. 1. 2006 20:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Už v rámci Krátkých zpráv jsme před časem zmiňovali, že se Electronic Arts rozhodli zkoncovat s klasickými datadisky pro Battlefield 2, které nahradí tzv.

booster-packy neboli mini-datadisky. Budou k dostání pouze ve formě digitální distribuce z downloader.ea.com za nižší cenu (10 dolarů/euro nebo 6 britských liber), což je poloviční až třetinová částka oproti běžným přídavkům (jako Special Forces za 20-30 dolarů, nyní 8. v americkém žebříčku), ale zase nabídnou citelně méně herního obsahu.

První booster-pack vyjde již 8. února a nese název Battlefield 2: Euro Force, z čehož vyplývá, že se bude soustředit na nedávno zformovanou armádu Evropské unie. Na pouhých třech mapách (Operation Smoke Screen, The Great Wall of China, Taraba Quarry) zužitkujete čtveřici nových dopravních prostředků (včetně známé stíhačky Eurofighter), přičemž každý Euro voják má disponovat jednou novou hlavní zbraní (padla řeč o FNP90 a Benelli Tactical Shotgun).

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Druhý booster-pack se jmenuje Armored Fury a objeví se 28. března. Bude se točit kolem rozsáhlých mechanizovaných bitev (ve stylu mapy El Alamein z BF1942) opět jen ve třech levelech (Midnight Sun, Operation Harvest, Operation Road Rage). Hlavní novinkou se stanou dvě třídy vzdušných pohybovadel - útočné proudové letadlo a průzkumná helikoptéra, která v předstihu dovede vypátrat poblíž se pohybující nepřátelské jednotky. Tvůrci z Digital Illusions samozřejmě nenechají ležet ladem ani základní Battlefield 2, pro nějž betatestují další patch 1.2 (seznam docela zásadních změn v hratelnosti je zde).
zdroj: TotalBF2

jd

Nejnovější články