Kdy vyjde Diablo III na konzolích a další články z Konzolista.cz
zdroj: tisková zpráva

Kdy vyjde Diablo III na konzolích a další články z Konzolista.cz

8. 6. 2013 14:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Kolegové z Konzolista.cz v uplynulém týdnu přinesli recenzi očekávaného survival hororu The Last of Us a preview ještě strašidelněji vyhlížejícího hororu jménem The Evil Within. Vedle toho nabízí také tradiční nálož článků, ve kterých si můžete například přečíst, na čem pracují v Naughty Dog, kdy vyjde Diablo III na konzolích, co nabídne střílečka Killzone: Mercenary pro PS Vita a jaké free-to-play onlineovky lze čekat na PS4.

Naughty Dog připravuje pro PS4 third-person akční hru - Od studia Naughty Dog se v příštím týdnu dočkáme vydání The Last of Us. Jak ale moc dobře víme, ve studiu je i druhý tým vývojářů, který už nějaký ten pátek, přesněji od dokončení Uncharted 3 v roce 2011, připravuje hru pro Playstation 4. Z nejnovější nabídky práce víme, že se bude jednat o velkou third-person akční hru, která nabídne kromě hlavní kampaně i kooperativní režimy a velkou multiplayerovou část.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

První záběry z hraní Murdered: Soul Suspect - Square Enix tento týden konečně řekla něco více o hře Murdered: Soul Suspect, která na sebe hned začala poutat velkou pozornost. Je to hlavně originálním námětem, v němž budete muset pátrat, kdo to vlastně hlavního hrdinu na začátku zabil. No a k tomu se váží i zajímavé prvky v hratelnosti. Nyní server IGN přinesl preview, které odhaluje další podrobnosti, ale rovněž ukazuje i několik prvních záběrů z hraní.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Diablo III vyjde začátkem září na Playstation 3 a Xbox 360 - Blizzard oznámil, že akční RPGčko Diablo III, které bylo oznámeno v únoru pro Playstation 3, vyjde na začátku září. Navíc se podívá i na konzoli Xbox 360 od Microsoftu. S Xbox 360 verzí jsme tak nějak od začátku počítali, ale majitele této konzole jistě potěší, že to nyní mají potvrzení černé na bílém.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Take Two: Nové konzole nebudou mít vliv na prodej GTA V - Grand Theft Auto V vychází v září pro Playstation 3 a Xbox 360, takže je logické, že se mnozí ptají, jestli prodeje neutrpí příchodem next-gen konzolí. Že by měly nové konzole prodej Grand Theft Auto V ohrozit si nemyslí Strauss Zelnick, prezident Take Two.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Oznámena hororová akce Daylight pro Playstation 4 - Vývojáři ze Zombie Studios připravují pro konzoli Playstation 4 port své starší povedené střílečky Blacklight: Retribution. Není to ovšem jediná hra, na které v současnosti pracují. Jak nyní bylo oznámeno skrze GameTrailers TV, připravují pro Playstation 4 též během jara odhalenou first-person hororovou hru Daylight na Unreal 4 enginu, která vyjde v příštím roce.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Odhaleny mapy a režimy multiplayeru Killzone: Mercenary - Killzone: Mercenary by měla být konečně tou akční hrou pro Playstation Vita, která přinese nejen vynikající singleplayerovou část, údajně trvající kolem sedmi hodin, ale i zábavný multiplayer. Hru více hráčů zatím vývojáři tajili, i když na začátku prozradili, že se ji bude moci zúčastnit skrze Playstation Network až osm hráčů. Až tento týden byla tato část kompletně odhalena. Těšit se můžete na tři herní režimy, které asi moc nepřekvapí, no a ty bude možné hrát na šesti mapách.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Oznámena hra Basement Crawl pro Playstation 4 - Vývojáři z polského studia Bloober Team (A-men pro PS3 a PSV) v únoru oznámili, že připravují zajímavou MOBA hru Deathmatch Village. První informace se o ní dozvíme v brzké době, stejně jako o druhé hře, na které v současnosti pracují. Ta se jmenuje Basement Crawl a vyjde koncem tohoto roku exkluzivně pro konzoli Playstation 4.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

SOE oznamuje DC Universe Online a PlanetSide 2 pro PS4 - Na začátku týdne se šéf Sony Online Entertainment nechal slyšet, že next-gen konzole Playstation 4 bude skvělá pro velké MMO hry. Netrvalo dlouho a máme tu oznámení prvních dvou. Na Playstation 4 se dostane komiksové MMOčko DC Universe Online, které vyšlo dříve na Playstation 3, ale také first-person střílečka PlanetSide 2.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Tales of Xillia má E3 trailer - Namco Bandai určitě udělalo fanouškům série Tales of … velkou radost, když oznámilo lokalizaci zatím nejlépe hodnoceného dílu Tales of Xillia pro konzoli Playstation 3. V Evropě vyjde už 9. srpna, navíc ve sběratelské edici pro ty největší fanoušky. Aby Namco Bandai ulehčilo čekání, vydalo dnes pěkný E3 trailer, který v délce skoro tří minut ukáže spoustu pěkných záběrů.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Assassin’s Creed IV: Black Flag dostane i knižní zpracování - Assassin’s Creed, to nejsou jenom videohry, ale během let vycházely i knížky, které si zřejmě získaly solidní základnu fanoušků. Ubisoft tento týden oznámil, že už na konci letošního roku vyjde nová kniha, jmenovat se bude Assassin’s Creed IV: Black Flag, a asi nepřekvapí, že se bude točit kolem pirátské tématiky a hlavně hrdiny Edwarda Kenwaye.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Tiny Brains vyjde na Playstation 4 - Letos v březnu vývojáři z malého indie studia Spearhead Games oznámili svoji hru Tiny Brains. Jedná se o kooperativní logickou hru, v níž se zhostíte některého ze čtyř hodně bizarních zvířátek a budete muset utéci z nejrůznějších důmyslně postavených levelů před zlým vědcem. Během oznámení vývojáři zamlčeli na jaké platformy se tato hra podívá. Nyní bylo oznámeno skrze oficiální Playstation blog, že vyjde v zatím neupřesněný termín pro next-gen konzoli Playstation 4.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články