Just Cause o krok blíže filmové adaptaci i třetímu dílu
zdroj: tisková zpráva

Just Cause o krok blíže filmové adaptaci i třetímu dílu

15. 12. 2011 12:38 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Příběh Rica Rodrigueze ve filmu je podobný jako u mnoha jeho kolegů.

Mluví se o něm, má producenty, sem tam se utrousila zmínka o natočení filmu a nakonec ticho po pěšině. Jak se ale zdá, nakonec by na adaptaci Just Cause ve filmu jménem Just Cause: Scorpion Rising mohlo dojít. Alespoň následující zpráva naznačuje, že projekt není úplně u ledu. Na přepsání původního scénáře byl najat Bryan Edward Hill. Duo producentů tedy zatím zatím nemá zajištěné financování, chtějí nejprve dokončit scénář a přijít s konkrétnější nabídkou.


Co se týče Bryana Edward Hilla, jde primárně o comicsového scenáristu, na filmovém scénáři pracoval jednou a šlo o mile úsměvné béčko Inkvizitor s Dolphem Lundgrenem, který byl spoluautorem scénáře. V tomto světle se musíme ptát, zda chceme, aby Just Cause do kin vůbec dorazilo. Pravdou ale je, že tato šance je stále velmi, velmi malá. 

Zajímavější ovšem je, že se zpráva zmiňuje i práci na třetím dílu hry – a to by nás zajímalo asi mnohem více. Pravda, je otázkou co můžeme odvozovat z jedné věty, nicméně zprávy o tom, že Avalanche kutí třetí díl se objevily už v říjnu tohoto roku a dle nich by se snad mohl objevit na trhu v příštím roce, i když to sami vývojáři vehementně popírali.

Nejnovější články