Jane Jensen spouští skrz Kickstarter nové studio
zdroj: tisková zpráva

Jane Jensen spouští skrz Kickstarter nové studio

5. 4. 2012 11:30 | Téma | autor: Aleš Smutný |

S projekty na Kickstarteru se roztrhl pytel a novým přídavkem do řady žadatelů o peníze je studio Pinkerton Road, které by rádo skrze Kickstarter vůbec vzniklo.

Takže nejde o financování konkrétní hry, ale přímo studia. Proč by vás mělo zajímat? Nu skrze něj se snaží opět dostat do „hry“ Jane Jensen, která stála za Gabriel Knightem, Gray Matter a jako konzultantka i za nadějným projektem Cognition.


Celý projekt se hlásí ke CSG, tedy Community Supported Gaming. Co to znamená? Jednoduše, vy nalijete peníze do studia a tedy všech jeho projektů na daný časový rámec (zde je to 2012-13) a podle investované částky dostanete dané množství vytvořených her – tyto podmínky najdete na Kickstarteru Pinkerton Road.

A jaké jsou plány studia? Pokud dosáhne stanovených 300 tisíc dolarů, vyjde ještě letos v létě Lola and Lucy’s Big Adventure, která je před dokončením, a zbrusu novou adventuru ve stylu Gabriel Knighta a Gray Matter, která by měla vyjít cca v březnu 2013. Pokud dosáhne projekt 600 tisíc dolarů, v červnu 2013 by měla následovat druhá adventura, protože nápadů má prý Jensen plnou hlavu.

Nejnovější články