Dvojice videí radí, jak se stát snad dobrým zaklínačem
zdroj: tisková zpráva

Dvojice videí radí, jak se stát snad dobrým zaklínačem

13. 11. 2015 10:27 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Zaklínač 3: Divoký hon sice vyšel už před řadou měsíců, nebrání to však tvůrcům z CD Projektu v tom, aby hru čas od času smysluplně nepřipomněli. Aktuálně se o to snaží přes dvojici videí, které hráčům radí, jak se stát nejlepším zaklínačem v okolí. První video je starší a předchází z doby před vydáním přídavku Srdce z kamene, druhé je však nové a předvádí tipy a triky týkající se právě tohoto datadisku.

První video nabízí pohled na základní mechanismy hry a představuje tak v podstatě i detailnější videonávod, jak se stát lepším zabijákem nestvůr, které v tomto univerzu zůstaly po konjunkci sfér. Video ukazuje fungování craftingu, význam jednotlivých typů zbrojí, představuje nakupování i mise a také souboje. Pokud se chcete dozvědět něco více o základech hry, video dobře poslouží.

Druhé video se zaměřuje se na povedený přídavek Srdce z kamene, zejména na novinky, které oproti původní hře nabízí. Dozvíte se například o použití run a dále záběry pokračují klasickým výčtem prvků podobně, jako tomu bylo v předešlém videu.

Nejnovější články