Bude Rollercoaster Tycoon 4? A co byste v něm chtěli?
zdroj: tisková zpráva

Bude Rollercoaster Tycoon 4? A co byste v něm chtěli?

2. 5. 2011 12:12 | Téma | autor: levis |

Hned několik herních serverů přineslo v noci na pondělí zprávu o tom, že Atari pracuje na simulátoru zábavních parků Rollercoaster Tycoon 4. Je třeba uvést věci na pravou míru: celá spekulace vychází z toho, že Atari někdy koncem srpna loňského roku poprosilo hráče, aby do teoretického čtvrtého dílu přinesli něco svých nápadů.

Někdo z fanoušků si kýžené diskusní fórum nyní po půl roce znovu otevřel a s potěšením kvitoval, že hráči i samotní vývojáři dál čile diskutují - a vyvodil z toho, že na čtvrtém Rollercoaster Tycooniu se už pracuje. Zda je to pravda a hra se skutečně nachází ve fázi pre-alfa, jak píše třeba internetový server Lo Ping, lze skutečně jen odhadovat. Co by ale taková čtyřka mohla obsáhnout?

Podle některých hráčů by měla obsáhnout veškerý doposud vytvořený fanouškovský obsah, od tratí až po celé parky. Jiní dávají přednost zcela volné mapě, kam by šlo umisťovat atrakce i budovy nezávisle na omezeních vyplývajících z mřížky na mapě. Samozřejmě je obecně poptávka po více horských dráhách, ať už vymyšlených či licencovaných. Ve hře by také mělo přibýt tlačítko pro vrácení posledního kroku, možnost hledat konkrétní atrakce nebo návštěvníky, ale třeba i budování hotelů nebo možnost procházet se po parku a ovlivňovat, kam daný návštěvník zrovna zavítá. A co byste si do Rollercoaster Tycoon 4 případně přáli vy?

Nejnovější články