Game Tycoon, City of Heroes, Battlefield Com.
zdroj: tisková zpráva

Game Tycoon, City of Heroes, Battlefield Com.

15. 8. 2003 10:10 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Hra o vývoji her - i tak by se dala popsat simulace Game Tycoon od německého Enjoy Software, ve které se ujmete řízení developerského studia se vším, co k tomu patří.

Že by tak v Německu chtěli začít školit další generace tvůrců her? Vydání Game Tycoonu je totiž zatím naplánováno pouze v němčině. Nové obrázky ze hry najdete v naší galerii a k dispozici je též minutový trailer (6 MB, DivX).

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Game Tycoon galerie  ||  City of Heroes galerie  ||  Battlefield Command galerie

Netradiční MMORPG v komiksovém stylu City of Heroes se líbí nejen nám. Na letošní E3 dokonce zvítězila v prestižní kategorii E3 Awards o nejlepší on-line multiplayerový počin. Hra své příznivce zatáhne do ulic Paragon City, kde si mohou vyzkoušet těžký život superhrdiny a zabojovat si s celou řadou zlotřilých NPC (PvP boj totiž ve hře není). V galerii najdete čtyři nové obrázky, finální spuštění hry bylo odloženo na jaro příštího roku.

V diskuzních forech na stránkách Codemasters, věnovaných válečné RTS Battlefield Command bylo publikováno několik dalších ukázek ze hry. Tentokrát si můžete prohlédnout pětici screenshotů s modelem francouzského tanku FT-17, který používala polská armáda od roku 1919 a který se uplatnil také během polsko-sovětského konfliktu ve dvacátých letech. V roce 1939 vlastnilo Polsko okolo 100 kusů tohoto tanku, ovšem jeho využití v bojích nebylo moc efektivní kvůli slabé zbrani, tenkému pancíři a celkové pomalosti stroje (kolem 8km/h). Battlefield Command od Maddox Games & 1C by se měl objevit v březnu 2004.

ka

Nejnovější články