Závodní speciál Rychle a Zběsile pro Forza Horizon 2 můžete stahovat z XBL - zatím zdarma
zdroj: tisková zpráva

Závodní speciál Rychle a Zběsile pro Forza Horizon 2 můžete stahovat z XBL - zatím zdarma

27. 3. 2015 17:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Pravděpodobně dnes vyšla jedna z těch lepších filmových her posledních let. Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious si můžete stáhnout z Xbox Live a nebude vás to stát ani halíř. Jde totiž v podstatě o promo akci pro nový film Rychle a Zběsile 7, který v těchto dnech vstupuje do kin na celém světě (u nás je premiéra 2. dubna). Tahle reklamní akce ovšem skončí 10. dubna, od kdy bude hra dostupná už jen za poplatek ve výši 199 Kč.

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious je samostatně hratelný datadisk pro Forzu Horizon 2, kterou tedy nemusíte vlastnit. Ve hře vás najme postava Christophera "Ludacrise" Bridgese, kterou znáte z plátna pod jménem Tej Parker. Bridges svoji postavu namluvil i do hry a je to právě on, kdo vám bude dávat různé úkoly a výzvy, které musíte splnit, jak se píše na webu.

zdroj: YouTube.com

Hlavním tahákem Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious ale není Ludacris, nýbrž auta. Jsou totiž velmi věrně vymodelovaná podle svých filmových předobrazů a jak jsme si řekli minule, prý se tak i chovají.

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious je dostupná jak pro Xbox One, tak pro Xbox 360, takže pokud máte některou z těchto konzolí a dali byste si nějaké závody, stačí si hru stáhnout a projet se ve známých kárách po virtuálních silnicích.

Nejnovější články