World in Conflict po alfatestu a NATO video
zdroj: tisková zpráva

World in Conflict po alfatestu a NATO video

10. 5. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Po úspěšném alfa testu chystané real-time strategie World in Conflict autoři z Massive Entertainment zpracovávají hráčské dojmy a již teď udělali změny v herním interface, designu levelů i třeba schopnostech jednotek.

Do budoucna se počítá s letním betatestem a těsně před vydáním i demoverzí. Po nedávném odhalení třetí herní strany, kterou bude NATO, je nyní k dispozici i minutu a tři čtvrtě dlouhý trailer (83MB, HD download), který právě tuto dosud utajovanou frakci představuje v plné síle. A co nového s hrou samotnou?


World in Conflict NATO video - stažitelná verze (86 MB, 1280x720)

Po diskusemi s organizátory e-sportů autoři nadále zvažují, zdali v multiplayeru nedovolit i střety typu US vs. NATO na ruské půdě, které hra – věrná svému realistickému zaměření – prozatím neumožňuje. V multiplayeru lze jinak hrát všechny mapy včetně těch z kampaně, pokaždé až v šestnácti lidech. Autoři jsou jinak na jednotlivé úrovně pyšní a zdůrazňují, že je bitva kolikrát zničí tak, že jsou na konci k nepoznání (mnohem více než v GC). V alfaverzi byla např. představena také jedna, odehrávající se na úplně otevřeném prostranství kdesi mezi poli. V takových případech jsou tanky, vrtulníky i pěchota značně zranitelné a nevyplácí se bez rozmyslu pustit do boje. Na závěr poznámka o AI: počítačem ovládané jednotky spolu komunikují, doprovázejí se v bojích a navzájem se doplňují, přičemž budete-li s nimi hrát v týmu, určitě pomocnou ruku neodmítnou ani vám. Vzhledem k tomu, kolika trailery, screenshoty a články jsme se již hře věnovali, máte nejvyšší čas se jimi začít probírat, abyste to do jejího zářijového vydání stihli :).
zdroj: GameSpot

levis

Nejnovější články