Warhammer 40,000: Eternal Crusade bude mít všechny možné Tyranidy
zdroj: tisková zpráva

Warhammer 40,000: Eternal Crusade bude mít všechny možné Tyranidy

17. 4. 2014 16:37 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Po čase se opět připomněli tvůrci MMORPG Warhammer 40,000: Eternal Crusade s novými informacemi co se děje. Steven Lumpkin se rozpovídal o tom, jaké Tyranidy ve hře najdeme. Připomenu jen, že Tyranidi nebudou hratelnou rasou, ale poslouží jako nepřátelé v PvE.

Ačkoliv se Eternal Crusade tváří spíše jako ryze PvP záležitost, kdy si budete vyměňovat rány s podobně naladěnými hráči, PvE část bude asi neméně důležitá. Jasně je ale řečeno, že PvE nebude tvořeno jen Tyranidy, byť tihle požírači planet budou tím hlavním na čem bude zápolení s AI stát. V podzemí Arkhony prý narazíme na Termaganty, Hormagaunty, Tervigony a Hive Tyranty. Sice není zmínka o Mawlocích, ale neříkejte mi, že by si nechali tvůrci ujít šanci mít scénu s monstrem provrtávajícím se pod vás. Spíše je tenhle výčet orientační a ne výčtem.

Když se probojujete skrz jejich hordy v podzemí, odměnou vám bude nějaká ta relikvie, pradávná technologie, prostě lup. Pokud byste ale chtěli, můžete se vydat přímo do tyranidího Úlu, kde naskočí jiný typ hry, založený na klasické hordě a vlnách nepřátel. Navíc budou na povrchu planety určité lokace náchylné k invazi Tyranidů, kteří si tak ukousnou kus z území dobytého vaší frakcí.

Kromě Tyranidů byla představena i úplně jiná součást hry, Founder’s Program. Ještě není aktivní, ale už bylo načrtnuto co v něm čekat a kdy. Za pár měsíců se objeví Founder’s Packy, které budou za různou cenu obsahovat nějaké bonusy. Všechny ale zajistí vstup do hry od jejího vydání a přístup ke všem čtyřem startovním frakcím, což jsou v tuto chvíli Space Marines, jejich zrádcovské protějšky, Eldaři a Orci.

Jak se dá čekat, bonusové předměty a funkce, které dostanete v rámci Founder’s balíčků a za které se bude asi i platit, jsou z velké části kosmetické. Nové skiny pro vašeho hrdinu, emblémy, dekorativní předměty, jiné skiny na zbraně, brnění, ale třeba i interiér vašeho létacího dopravního prostředku. Dále zde najdete své ochočené společníky (teď myslím pety, ne spolubojovníky), jiné animace pro vaše popravy poražených soků, ale pak tu budou i méně kosmetické a více praktické věci. Třeba extra vozidla jen pro Foundery, extra munici, granáty a další "spotřební" výbavu a také unikátní výbavu, která vám už zůstane.

Nejnovější články