Wanted Guns - zrcadlo minulosti
zdroj: tisková zpráva

Wanted Guns - zrcadlo minulosti

31. 8. 2003 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci života na Divokém západě se mohou těšit nový akční titul s názvem Wanted Guns, vznikající v dílnách vývojářského týmu Iridon Interactive.

Wanted Guns zdroj: tisková zpráva Je jasné, že lidé stojící za touto hrou jsou vášnivými fanoušky westernů a ani se nijak netají tím, že se nechali ispirovat nejen filmy (např. How the West Was Won), komiksovými časopisy (Buddy Longway, Hopalong Cassidy, Blueberry, Yakari, ad.) i hrami (arkáda GunSmoke od Capcomu v 80. létech). Děj svého titulu zasadili do Mexika poloviny 19. století (r. 1852).

Hlavním hrdinou má být gangster jménem Devlin, který podvedl své kumpány, zinscenoval vlastní smrt a zmizel i se zcizeným zlatem. Naneštěstí se potkal se s Santiagem Pedrazem, jedním z bývalých společníků, a byl nucen se s ním bít. Přišel při té příležitosti o pravé oko, ale přežil a nechal svého protivníka hnít v prachu. Devlin uniká z Mexika a vydává se do Texasu, kde se usazuje a stává se knězem. O deset let později je během jeho nepřítomnosti v rámci chaosu zuřící občanské války jeho město srovnáno se zemí, vše živé zmasakrováno a hříchem nabyté zlato ukryté v kostele pryč. Ti, kteří mají zkázu na svědomí, míří do Mexika, vedeni člověkem známým jako Mercenario Perro Sangriento. Je to stejný člověk, kterého Devlin kdysi znal jako Santiago Pedraza.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Hra, ve které se vedle soubojů vyskytne i jízda na koních, se bude odehrávat jak na tradičním Divokém západě, tak v Mexiku - ve městě duchů El Cuervo Perdido, v opuštěných dolech i proslulých coloradských lesech. Zbraně budou samozřejmě klasické - kolty, revolvery, dynamit nebo winchesterovky. Nepřátelé, mezi kterými budou mexičtí bandité, černí pistolníci, uprchlí trestanci, ad., na vás sem tam vytasí i smrtící mexický samostříl či jako břitva ostrý apačský nůž. Když budete chtít mít jistotu, budete mít navíc vždycky možnost případného protivníka přejet se svým koněm.

Titul má být pouze single-playerový, multiplayer by prý příliš neladil s připravovanými herními módy. Vývoj Wanted Guns je prý téměř u konce a vydání se předpokládá do konce roku. Velmi pravděpodobné je prý i vypuštění demoverze, ovšem zatím to není potvrzeno.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články