Vylepšená verze I Am Alive vyšla potichu na PC
zdroj: tisková zpráva

Vylepšená verze I Am Alive vyšla potichu na PC

6. 9. 2012 19:10 | Preview | autor: Adam Homola |

Stylová survival hra, která na PC měla původně vyjít, se tam nakonec přeci jen dostane. Respektive dostala. Ubisoft docela potichu vydal I Am Alive i pro počítače. Žádné pompézní oznámení, jen jeden docela pěkný trailer. PC verze I Am Alive byla nejdřív zrušena, načež byla zrušena skoro celá hra. Nakonec se survival kousek dostal na konzole v první polovině letošního roku a teď, v druhé polovině roku jsme se ho dočkali i na PCčku a navíc ještě ve vylepšené verzi.

zdroj: Archiv

Navíc, pokud si hru předobjednáte, dostanete k ní ještě zdarma Bloody Good Time zdarma. Což na Steamu asi nestihnete, protože v době psaní novinky ukazovalo počítadlo na Steamu pouhou hodinu do vydání hry. Ale kdybyste přeci jen Bloody Good Time chtěli zdarma (na Steamu je jinak za 5 euro), tak si hru můžete předobjednat od Playmana, který hru u nás v digitální verzi vydá až 13. září.

I Am Alive se na PC naštěstí nedostala jako obyčejný port, ale přece jenom se hra trochu vylepšila. Hra je ve vyšším rozlišení, takže si té špíny a skoro černobílého světa můžete užít ještě víc, než na konzolích. Nastavení grafiky si budete moct navíc upravit dle libosti, včetně plnohodnotného nastavení myši, klávesnice a gamepadů, což u spousty portů nebývá zvykem.

Kromě toho PC verze I Am Alive nabídne ještě jeden nový mód - Easy mode. V něm bude hra nepřekvapivě jednodušší: možnost opakování nebude nijak omezená a upravený má být i úvod hry, který byl pro některé hráče trochu drsnější, než by bylo zdrávo. K tomu navíc přibude ještě Replay mód, což je v podstatě jen možnost opakovat libovolný level znova.

Nejnovější články