Více o ruské RPG Hammer and Sickle
zdroj: tisková zpráva

Více o ruské RPG Hammer and Sickle

12. 6. 2005 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Koncem dubna jsme vám přinesli oznámení nové ruské taktické RPG s názvem Hammer & Sickle, vyvíjené v dílnách vývojářského týmu společnosti Nival Interactive, tvůrců hry Silent Storm.

Dnes vám tento titul můžeme představit blíže, díky poznatkům redaktorů magazínů GameSpot a GameSpy, kteří jej shodně považují za slibný. Pokud jste hráli Silent Storm, víte, že se děj této hry odehrávat v období 2. světové války. Hammer & Sickle je zasazena do následujících let, konkrétně do roku 1949, dá se tedy považovat za jakés takés pokračování. Její příběh se točí okolo napětí mezi USA a SSSR. Hráč ztvární roli sovětského agenta, který se ocitne v britsko-americké části okupovaného Německa, v těžce střežené zóně, naprosto beze zbraní, peněz a nějaké legitimace.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na začátku si budete moci vybrat ze čtyř, co do schopností odlišných tříd - voják, zvěd, odstřelovač a granátník. Poslední jmenovaný je například expertem na výbušniny. Na druhou stranu není tak hbitý a dobrý v boji z blízka jako zvěd. Postupně během hry k sobě přiberete i nějaké další postavičky, jež se budou odlišovat svými dovednostmi stejně jako i osobnostmi. V prozkoumávání herního světa - Berlína - nebudete nijak omezeni. Město si bude žít vlastním životem, podle realistického denního a nočního rozvrhu. Cíle misí (povětšinou špionážních) budou jednoznačné, ovšem způsobů, jak jich dosáhnout, má být celá řada. Také prostředků budete mít k dispozici spoustu a budou velmi rozmanité. Samozřejmě se nevyhnete použití zbraní (těch má hra obsahovat okolo 90 typů, včetně historických i fiktivních). Využít však budete moci i různá přestrojení a další. Herní interface prý v mnohém připomíná Silent Storm. Ostatně je Hammer & Sickle postavena na stejné technologii, i když poněkud vylepšené.
zdroj: GameSpotGameSpy

korgull

Nejnovější články