Tvůrcům Dark Souls II utekly záběry z Project Beast
zdroj: tisková zpráva

Tvůrcům Dark Souls II utekly záběry z Project Beast

30. 5. 2014 10:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Dark Souls II vyšla teprve nedávno, ale další díl Souls série už je zjevně ve vývoji. Oficiálně oznámená hra zatím nebyla, ale údajně nese název Project Beast a zdá se, že bychom se o ní brzy mohli dozvědět víc přímo od Namca. Naznačuje to únik záběrů z Project Beast na NeoGAFu, ze kterých příbuznost s Dark Souls přímo sálá.

Video má jen dvacet sekund, kvalita záběrů je přímo pekelná, ale přesto dokáže pohled do krajiny plné ošklivých výjevů a zkroucených stromů uhranout. Snad i díky hudebnímu doprovodu videa (přidal je k záběrům tvůrce videa a jde o motiv z Demon Souls), který udává tempo tympány, nad nimiž se klene zlověstný vícehlas. Brrrr...

Těžko říci, co má From Software s Project Beast za lubem, co od hry očekávat. Zřejmě ne výrazně odlišný zážitek, než jaký známe z Dark Souls a obecně z posledních několika her od From Software. Alespoň z dvaceti vteřin na videu se zdá, že Project Beast přinese poctivá muka ve stylu předchozích her série.

Tentokrát bychom snad mohli mít jednodušší pozici - postava na videu třímá střelnou zbraň připomínající brokovnici. Střílet nepřátele z dálky něčím jiným než šípy nebo kouzly by mohlo být příjemné zpestření.

zdroj: Archiv

Na oznámení Project Beast si musíme ještě počkat, ale video (z YouTube kanálu uživatele Vyktar) působí, jako by to byly části upoutávky. Je klidně možné, že za dva týdny se v průběhu E3 něco o hře dozvíme. Project Beast je také s největší pravděpodobně jen pracovní název - kdyby se hra ve výsledky jmenovala "Něco" Souls, ani trošku bych se tomu nedivil.

Nejnovější články