State of Anarchy - GTA s kreslenou grafikou za 1 euro
zdroj: tisková zpráva

State of Anarchy - GTA s kreslenou grafikou za 1 euro

12. 5. 2016 9:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Série GTA už se ke klasické ptačí perspektivě z prvních dvou dílů těžko vrátí, což vytváří prostor pro hry typu State of Anarchy. Na Steamu je dostupná za pouhé euro, a krom zvláštní stylizace nabízí jakousi virtuální hru na zločince. Inspirace zmíněnou klasikou od Rockstaru a DMA Design je tedy zjevná, ale nedá se říci, že by šlo o pouhou kopírku. Soudě dle výrazně pozitivních komentářů na Steamu má State of Anarchy co nabídnout sama o sobě.

State of Anarchy je tedy něco jako "simulátor" zločince, který ale vypadá jako dětská čmáranice, což dodává jinak brutálním scénám zvrácenou roztomilost. Hra díky tomu zaujme na první pohled.

zdroj: Archiv

I vzhledem k ceně nelze čekat, že bude State of Anarchy rozmáchlý projekt - na výběr máte deset zbraní, patnácti nepřátel, dva herní módy a elementární rozvoj postavy. V Normal se hra chová standardně a ukládá váš postup po každé dokončené úrovni. V Hardcore je všechno těžší a neukládá se nic.

State of Anarchy vzešla z game jamového experimentu Crisis od studia Vodka Games, který si můžete pořád stáhnout a vyzkoušet, než to strašlivé euro za State of Anarchy na Steamu utratíte.

Nejnovější články