Stahujte demo Sniper Elite V2 a zabijte Hitlera
zdroj: tisková zpráva

Stahujte demo Sniper Elite V2 a zabijte Hitlera

19. 4. 2012 15:30 | Preview | autor: levis |

Na Steamu se objevilo PC demo střílečky Sniper Elite V2. Jde o misi speciálně upravenou pro účely dema (2077MB, stahujte na Steamu) a měla by nabídnout vybalancovaný mix mezi stealth pohybem / hledáním úkrytů na mapě a samotným odstřelováním nepřátel. Autoři při této příležitosti také oznámili, že PC verze hry přinese exkluzivní multiplayerový mód Team Deathmatch - narozdíl od konzolových edic, které budou mít jen kooperativní mód až pro dvanáct hráčů. Lze to vysvětlit tím, že PC verzi hry vydávají přímo vývojáři z Rebellion, zatímco konzolový port spadá pod 505 Games.

zdroj: Archiv


V TDM módu se utkají dva týmy ostřelovačů a budou soupeřit o to, který nasbírá v závěrečném součtu víc bodů, připomněl český distributor hry Hypermax. Ten u nás Sniper Elite V2 uvede 4. května za 999 Kč. Hra bude v prodeji pouze v angličtině, český manuál si půjde stáhnout z webu.

Kdo si Sniper Elite V2 předobjedná na PC, získá bonusovou misi Kill Hitler, v níž budete moci jedinou ránou změnit historii. Adolf Hitler se tu bude vracet vlakem z Bavorska do Berlína. Pokud se vám podaří dostat se k vlaku dřív, než vyjede ze stanice, budete moci pěšky spěchajícího Hitlera sejmout přímo na nádraží.

Na bonusovou misi budete vybaveni puškou Karabiner 98 Kurz a sovětskou poloautomatickou puškou SVT-40.

Nejnovější články