Simulátor stavby vesmírné stanice Stable Orbit vyšel v rámci early accessu
zdroj: tisková zpráva

Simulátor stavby vesmírné stanice Stable Orbit vyšel v rámci early accessu

14. 10. 2016 18:22 | Preview | autor: Adam Homola |

Jak bude vypadat svět v roce 2034 můžeme jen odhadovat, ale podle vývojářů ze studia Codalyn to bude pět let po zániku mezinárodní vesmírné stanice. Vybudování té nové je na vás a do jisté míry se do toho budete moct v nové hře Stable Orbit pustit už dnes. Zatím pouze v rámci programu předběžného přístupu na Steamu.

V něm si budete moct vyzkoušet základní herní mechanismy a některé rané verze modulů pro astronauty. Uvidíte také, do jaké míry bude moct vaše vesmírná stanice narůst, stejně jako se může nafouknout i váš virtuální bankovní účet. Stable Orbit má totiž do her typu Adrift daleko a jde spíše o simulaci se vším všudy, takže počítejte i s tím, že musíte udržovat rozpočet v rozumných hranicích.

Což je ostatně i cílem vývojářů, kteří chtějí mít ze hry ve výsledku opravdu propracovanou simulaci stavby nové mezinárodní vesmírné stanice. Plně funkční stanice není žádná sranda a vedle samotné stavby vám dá zabrat i její údržba a další vývoj.

Vedle samotné stanice a již zmíněných peněz budete muset ve hře spravovat také několik na sobě nezávislých surovin, bez kterých byste se daleko nedostali. Hru najdete na Steamu v programu předběžného přístupu pod tímto odkazem.

zdroj: Archiv

Nejnovější články