Rollercoaster Tycoon 3: Soaked!
zdroj: tisková zpráva

Rollercoaster Tycoon 3: Soaked!

24. 2. 2005 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Během letošního léta by se příznivci série Rollercoaster Tycoon měli setkat s jejím rozšířením v podobě datadisku s názvem Rollercoaster Tycoon III: Soaked!.

RollerCoaster Tycoon 3: Soaked! zdroj: tisková zpráva Jak jste se mohli na našich stránkách dočíst už dříve, tentokrát se vše bude točit okolo vodních radovánek. Tvůrci ve svém rozhovoru pro magazín CGOnline prozradili, že je jejich cílem hráče vybavit nejen novým obsahem, ale také jim nabídnout nové tématické možnosti a posunout hratelnost novým směrem. Ostatně, aquaparky jsou dnes velmi oblíbené a vyskytují se rovněž v kombinaci s jinými tématickými parky, takže nasměrovat hru tímto směrem bylo celkem nasnadě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva V Rollercoaster Tycoon III: Soaked! se tedy můžete těšit na nejrůznější vodní tobogány, ale i klasické nebo více či méně divoké skluzavky, vodní děla, vířivky, atrakce pro potápění a mnoho dalšího. Samozřejmě nebudou chybět bazény, jejichž vhled si budete moci sami navrhnout a opomenuty nebudou ani různé odpočinkové a občerstvovací náležitosti. Dále budete moci svůj park vyšperkovat vlastnoručně upravenými akvárii a poskytnout jeho návštěvníkům zábavu v podobě delfíních nebo velrybích show. Sami přitom navrhnete choreografii, světelné efekty a další detaily. Hra bude pochopitelně zahrnovat několik zcela nových scénářů. Co se týče grafiky, tvůrci si dávají práci hlavně s dynamikou vody, podvodními efekty, ale i novými animacemi, ad. K dispozici jsou dva nové obrázky.

zdroj: CGOnline

korgull

Nejnovější články