Řítí se Project Gotham Racing 4 a Race Driver One (GRID)
zdroj: tisková zpráva

Řítí se Project Gotham Racing 4 a Race Driver One (GRID)

10. 9. 2007 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Dvanáctkrát fotografický mód Project Gotham Racing 4 a první záběry z konkurenta od Codemasters.

Dvanáctkou nových screenshotů z velkoměstských závodů Project Gotham Racing 4 její autoři z Bizzare Creations připomínají blížící se datum vydání (12. října). Obrázky pochází z tzv. Photo módu, do kterého se budete moci přepnout během hry a za pomoci řady efektů a filtrů pořídit fotky vysoce kontrastní a černobílé, v sépiovém tónu či naopak líbivě barevné, ze všech možných úhlů pod vozem i z výšky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Bizarre také v pátečním updatu webu představili nový arkádový mód ve stylu tradičního medailového honu z předchozích dílů s přednostmi čtyřky (realistické počasí, motorky). Každá z deseti částí se bude soustředit na něco jiného: v “Catch Me If You Can” bude vaším cílem jednoduše porazit soupeře, v “Drifto 101” získat slávu/driftovat. Na obtížnosti nováčka získáte ocelovou medaili a na expertní úrovni platinu, přičemž medailí bude dohromady 108 (polovina pro jízdu v autech, polovina pro motorky). Pokud si jednotlivé trasy odemknete, budete moci arkádový mód jezdit v libovolném pořadí anebo se snažit překonat váš vlastní rekord, pochopitelně zanesený do žebříčků na Xbox Live. Seznam všech úkolů i s lokacemi a počasím naleznete na homepage.

Rovněž po světových metropolích, ale zato s upravenou verzí enginu Colin McRae DiRT budete jezdit v chystaných závodech od Codemasters s názvem Race Driver One. O hře jsme již podrobně psali během letošní GC, teprve dnes vám však můžeme nabídnout první várku screenshotů - uznejte, že vůbec nevypadají špatně!

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Race Driver One vychází v červnu pro PC, X360 a PS3.
zdroj: CVG, PR, WP

levis

Nejnovější články