Oznámení cyber-fantasy RTS WorldShift
zdroj: tisková zpráva

Oznámení cyber-fantasy RTS WorldShift

6. 6. 2007 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Bulharští tvůrci Knights of Honor slibují dosud neprozkoumaný pohled na žánr RTS v temné budoucnosti Země.

Už nějaký ten čas pracují bulharští tvůrci strategické simulace Knights of Honor z firmy Black Sea Studios na svém novém projektu s názvem WorldShift. Podle tiskové zprávy, kterou jsme dnes obdrželi pospolu se sadou devíti in-game screenshotů (viz naše galerie), má jít o next-gen cyber-fantasy real-time strategii zasazenou do temné budoucnosti planety Země. Vývojáři slibují, že vám WorldShift poskytne skutečně odlišný, dosud neprozkoumaný pohled na žánr RTS, stejně jako návykovou hratelnost charakterizovanou rychlou akcí a snadným ovládáním. No, nechme se překvapit. Termín vydání však zatím nebyl ani naznačen, možná i proto, že titul ještě nemá vydavatele.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Příběh WorldShift sahá do 21. století, kdy se se Zemí fyzicky střetl záhadný objekt pokřtěný "Shard Zero", vyzařující jakousi zvláštní a zkaženou auru a šířící podivný mor měnící zvráceným způsobem podstatu vesmíru i života v něm, a zapříčinil tak konec pozemské civilizace. Samotný děj hry se bude odehrávat o tisíce let později. Zbytky "Shard Zero" stále rozptylují ten mor, který za tu dobu stihl Zemi úplně proměnit. Civilizace, jak ji známe nyní, už je dávno zapomenuta. "Noví" lidé vybudovali zhola novou kulturu a teď žijí v pěti mega-městech v neustálých bojích o zdroje, které potřebují k přežití. Zbytek planety obývají kmeny, pozůstatky původních obyvatel zasažených morem.

Ve WorldShift nenajdete nic jako schéma technologického rozvoje, skýtající stovky různých upgradů. Namísto toho budete moci najít a získat ohromné množství různých předmětů a mocných relikvií. Většinou budou představovat odměnu za splněnou misi nebo za zabití nepřátel. Samozřejmě, že ty nejmocnější kousky nabudete pouze tak, že se vydáte na obzvlášť nebezpečné výpravy, které byste nezvládli bez pomoci jiných, takže budete muset vytvářet i týmy. Na výběr jinak bude ze tří hratelných ras a těšit se můžete i na svižný multiplayer.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články