Ozbrojená kočka na ohnivém jednorožci je v DLC pro Trials Fusion běžný úkaz
zdroj: tisková zpráva

Ozbrojená kočka na ohnivém jednorožci je v DLC pro Trials Fusion běžný úkaz

3. 7. 2015 17:24 | Preview | autor: Adam Homola |

Pravděpodobně bychom jen těžko hledali upoutávku na nějakou hru z letošní E3, který by byla tak trhlá a zároveň nečekaná, jako ta na DLC pro Trials Fusion s názvem Awesome Level Max. Ubisoft si s ozbrojeným kocourem, jedoucím na jednorožci a plivajícím oheň, srandu nedělal - tuhle dvojku ve hře opravdu uvidíme, navíc bude hratelná. Potvrzují to i nové záběry přímo ze hry.

Trials Fusion Awesome Level Max nebude jen o výměně motorky za jednorožce, i když to je na tom asi to nejujetější. DLC se bude skládat primárně ze dvou unikátních událostí, nebo spíš módů. Prvním je The Awesome Adventure a podle popisu vývojářů jde o dosud neviděnou vtipnou taškařici, která se bere všelijak, jen ne vážně. Právě tady je vám k dispozici kocour s jednorožcem.

zdroj: Archiv

Druhým módem je RedLynx vs All-Stars, který do hry přidá 22 nových tratí. Půlku z nich mají na svědomí přímo vývojáři hry a druhou pak dodali ti nejlepší tvůrci map z komunity.

Awesome Level Max obsahuje 30 nových levelů, 10 supercrossových tratí, 30 unikátních výzev, 5 předmětů do garáže a nakonec 130 nových objektů, s jejichž pomocí můžete v editoru trochu oživit stávající tratě.

DLC Awesome Level Max pro Trials Fusion vyjde už 14. července pro Xbox One verzi. Pro PC a PlayStation 4 verze bude DLC ke stažení den poté, tedy 15. července. A pokud byste chtěli konzolovou verzi v krabičce, připočtěte si k tomu ještě další den - 16. července. Jinak PC verze bude dostupná pouze digitálně...

Nejnovější články