Odhalení Call of Duty: United Offensive
zdroj: tisková zpráva

Odhalení Call of Duty: United Offensive

24. 3. 2004 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jestli se nějaká hra dá nazvat skutečným bestsellerem, pak je to právě týmová first-person střílečka Call of Duty, která se drží v čele americké hitparády prodejnosti již od podzimu.

Takový úspěch se samozřejmě nemůže nechat bez odezvy a doslova si říká o další díl, ale bylo otázkou, jestli se Activision rozhodnou pro plnohodnotné pokračování nebo jen rozšíření originálu. Dnes už známe odpověď díky článku z amerického časopisu PC Gamer, který odhalil, že půjde o datadisk nazvaný Call Of Duty: United Offensive. Jeho vývojem se nezabývají Infinity Ward jako v případě původní hry, nýbrž Gray Matter Studios stojící za Return to Castle Wolfenstein.

Přídavek hráčům nabídne opět tři singleplayerové kampaně a to za Američany (Battle of the Bulge, tzn. Ardeny roku 1944), za Rusy (Battle of Kursk - třídenní tanková bitva mezi SS divizemi a Rudou armádou v Kurském výběžku u vesničky Prochorovka) a konečně za Brity (zatím nespecifikovaný konflikt 2. světové války). Datadisk United Offensive je naplánován na podzim a více informací vám o něm přineseme ihned, jakmile budou k dispozici.

zdroj: HomeLan

jd

Nejnovější články