Nový obsah pro Anno 2205 dorazí na začátku příštího roku
zdroj: tisková zpráva

Nový obsah pro Anno 2205 dorazí na začátku příštího roku

25. 11. 2015 16:01 | Preview | autor: Adam Homola |

Budovatelskou strategii Anno 2205 čeká po stránce obsahových updatů a DLC bohatý začátek roku 2016. Hned v lednu vyjde první bezplatné DLC s názvem Wildwater Bay, na konci února vyjde regulérní datadisk Tundra a někdy poté další datadisk Orbit. Názvy jsou všeříkající: v Orbitu se podíváte na orbit, v Tundra do tundry, ale nejdřív se vydáte do Wildwater Bay, kde vás čeká obrovská kontinentální oblast a několik ostrovů.

"S novou oblastí získáte další místa na pobřeží a na horách. Navíc bude dostupný i nový sektorový projekt, ve kterém můžete vyřešit tajemství opuštěných podvodních měst a konfrontovat duchy minulosti," napsal na blogu Ubisoftu výkonný producent Burkhard Ratheiser.

Datadisk Tundra do hry přidá nový kontinentální sektor, již zmíněné nové prostředí společně s příběhem, úkoly i novými herními funkcemi. Dále nabídne nové postavy, typy budov a speciální způsob, jak pláně tundry kultivovat. V Orbitu si naopak postavíte vlastní vesmírnou stanici a vybudujete v kosmu výzkumné modely.

Na orbitu musíte své vědce pilně zásobovat a můžete počítat s tím, že efekty globální vědy budou mít pozitivní vliv na všechny sektory hry. Tvůrci také Anno 2205 v brzké době opatchují, aby hru optimalizovali. Příští rok tak bude pro strategický titul od Ubisoftu velký a udržovací zároveň. Nutno dodat, že nový obsah by měl hru pozvednou na úroveň, která by jí slušela už při vydání. Jak v recenzi uvádí Kuba Kovář, Anno 2205 je velmi zábavná a povedená strategie, která se však kvůli menšímu množství obsahu poměrně brzy ohraje.

Nejnovější články