Multiplayer Far Cry 3: bez vozidel a bez zádrhelů
zdroj: tisková zpráva

Multiplayer Far Cry 3: bez vozidel a bez zádrhelů

16. 4. 2012 16:16 | Preview | autor: levis |

Klíčem k multiplayeru Far Cry 3 má být týmová hra, prozradili vývojáři z UbiSoft Massive. Tuto pobočku si pro multiplayerovou složku hry vydavatel vybral právě pro její zkušenosti s online hrami (World in Conflict, MP Assassin's Creed: Revelations a další) a doufá, že do Far Cry 3 vnesou něco originálního.

"U většiny stříleček se pojem týmová hra rovná tomu, že hráč nemůže odkráglovat svého kolegu. To nebude náš případ," tvrdí za autory designér Daniel Berlin. Například by se vám ve Far Cry 3 nemělo stávat, že budete chtít oživit spoluhráče, ale pro takovou schopnost byste si museli změnit třídu. Vyřešit by to měly speciální schopnosti typu Battle Cry, které podle všeho budou dostupné všem v týmu.

Od konkurence v žánru se má multiplayer FC3 lišit také netradičními situacemi: například, když šílení piráti naplní barely chemickými látkami, které budou oblbovat hráče v bezprostředním okolí, jak ukázal multiplayerový trailer.

Stejně jako v singleplayeru se má i multiplayer točit kolem toho, jak přežít na tropickém ostrově. Podle designéra Berlina se v multiplayeru FC3 definitivně neobjeví vozidla a pokud jde o technologii, která MP složku pohání, jde o několikanásobně vylepšený Dunia engine z Far Cry 2.

Nejnovější články