Monoteistický svět End of Eternity
zdroj: tisková zpráva

Monoteistický svět End of Eternity

16. 4. 2009 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

RPG od autorů Infinite Undiscovery se odehraje v mechanickém městě o jednom náboženství.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Sotva letos vydali své akční RPGčko Infinite Undiscovery a vývojáři z tri-Ace už mají rozjetý další projekt ze stejného žánru. Jmenovat se bude End of Eternity a autoři na něm poprvé nespolupracují se Square Enix (byť na pohled jako by z oka vypadnul architektuře i designu chystané Final Fantasy Versus XIII), nýbrž s konkurenční Segou.

Půjde o futuristické RPGčko trochu v duchu Parasite Eve, zasazené výhradně do kolosálního mechanického města Burzel. Miliony jeho obyvatel vyznávají jakési zatím neznámé monoteistické náboženství, což, zdá se, bude i hlavním předmětem sporu mezi dvěma znesvářenými stranami.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Poslední číslo Famitsu odkrylo tři postavy: šestadvacetiletého bývalého vojáka a dnes žoldáka Vashyrona, jeho sedmnáctiletého pomocníka Zephyra a teprve devatenáctiletou dívku s tajemným označením Experiment 20. To se vztahuje k jejímu předem určenému osudu, totiž že ve svých dvaceti letech je jí dáno zemřít. (Že by tu byla nějaká souvislost s oním náboženstvím, resp. povahou mechanického města?)

Hexové hrací pole na pohled trochu připomíná starší dílka typu Military Madness, ve hře ale navštívíte třeba i dungeony a většinu času se to celé bude hrát jako tradiční japonské third-person RPGčko. V bitvách budete ovládat vždy jen jednoho ze tří členů své party a za zmínku stojí také to, že všechna setkání s nepřáteli mají být náhodně generovaná.

End of Eternity je hotovo zhruba z pětašedesáti procent a vyjde koncem roku pro Xbox 360 a PlayStation 3 (vzhledem k vydavateli pak zcela jistě i pro euroamerický trh) - více na japonské homepage.
zdroj: Famitsu, 1UP & IGN

levis

Nejnovější články