Metro: Last Light dostane příští týden třetí DLC s pavouky
zdroj: tisková zpráva

Metro: Last Light dostane příští týden třetí DLC s pavouky

13. 9. 2013 17:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Už příští týden, konkrétně 18. září, vyjde na Steam a Xbox Live nové DLC pro Metro: Last Light s názvem Developer Pack. Sice v něm nebude nějaký editor úrovní a podobné “vývojářské” věci, ale přeci jen to k tomu trošku blízko má. Jakkoliv mohla být v singleplayerové kampani omezená kombinovatelnost zbraní a doplňků, na střelnici si budete moct cokoliv nakombinovat s čímkoliv.

S takovými kombinacemi pak můžete plnit speciální střelecké výzvy, které budou každé zbrani šité na míru. Vedle střelnice bude k dispozici také AI Arena, ve které půjde namixovat libovolně sestavenou skvadru lidí a mutantů a postavit je proti sobě, opět v různých výzvách. Jako poslední velkou novinku pak tisková zpráva zmiňuje Metro Museum, ve kterém se můžete až po uši zabořit do informací o různých mutantech, postavách a dalších proprietách univerza Metro.

Jestli trpíte arachnofobií nebo vám prostě pavouci nejsou moc sympatičtí, tak byste se měli Developers Packu vyhnout obloukem - bude totiž obsahovat ještě misi The Spider’s Nest, které bude doslova přetékat pavouky. Naštěstí budete mít po ruce plamenomet, takže by to mělo být alespoň trochu zvladatelné. Developers Pack vás vyjde na 4 dolary.

Po něm bude následovat už poslední DLC, Chronicles Pack, které bude obsahovat tři nové singleplayerové mise. V nich se zhostíte rolí Pavla, Khana a Ulmana a Anny a uvidíte zase jejich příběhy. Konkrétní datum vydání ani cenu ještě poslední balíček stanovený nemá, ale pokud máte Season Pass, tak jste v klidu.

Nejnovější články