Křižáci a Stronghold: Crusader
zdroj: tisková zpráva

Křižáci a Stronghold: Crusader

2. 5. 2002 17:36 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Populární a podle mého názoru velice pěkně provedená strategie/simulace z období středověku - Stronghold se chystá na na další výstup v podobě druhého pokračování s názvem Stronghold: Crusader.

Oznámily to dnes společnosti Gathering of Developers/Take Two Interactive Software (vydavatel) a FireFly Studios (tvůrce hry).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Stronghold: Crusader Vás tentokrát povede během čtyřech kampaní do zemí Arabského světa proslulých nesmírnou odvahou svých bojovníků a jejich hrůzostrašnou výzbrojí, a nechá Vás zažít hrdinné bitvy historických Křižáckých výprav 11. a 12. století. Hráč bude mít za úkol postavit a bránit středověkou pouštní pevnost se všemi dostupnými prostředky a pustit se taktéž do obléhání nebojácných nepřátel. Ať budete stát na straně evropských šlechticů v čele s Richardem Lvím Srdcem nebo arabských válečníků vedených Saladinem - Sultánem ze Sýrie, Vaším cílem se stane podmanění drsné krajiny.

Pro ty, co se již nyní na Stronghold: Crusader těší, máme k dispozici čtyři první a skutečně dobře vyhlížející obrázky. Podle oficiálního prohlášení by se tato hra měla objevit ještě během letošního léta.
zdroj: TTG Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články