Infinity Ward rozšíří Call of Duty: Infinite Warfare o systém craftingu zbraní
zdroj: tisková zpráva

Infinity Ward rozšíří Call of Duty: Infinite Warfare o systém craftingu zbraní

14. 10. 2016 16:25 | Preview | autor: Adam Homola |

Vzhledem k frekvenci vydávání Call of Duty bylo asi jen otázkou času, než se systém craftování dostane i do jedné z největších značek Activisionu. Crafting si svůj debut v sérii odbude právě v letošním Call of Duty: Infinite Warfare, kde si budete moct vyrábět unikátní prototypové verze stávajících zbraní.

Ke craftování budete v Infinite Warfare používat herní „měnu“ Salvage, která slouží jen a pouze k výrobě prototypů. Salvage přitom získáte několika různými způsoby: zvyšováním ranku v Mission Team, najdete ho v Supply Dropech, nebo ho dostanete za „spálení“ jakýchkoliv duplicitních předmětů. Určité množství Salvage dostanete také ve formě každodenního bonusu za pouhé nalogování se do hry.

Prototypové zbraně mají čtyři úrovně vzácnosti: běžné, vzácné, epické a legendární. Každý typ vzácnosti má svoji vlastní kombinaci perků a není si těžké domyslet, že ty nejžádanější najdete hlavně u legendárních a epických prototypů.

Jedním příkladem za všechny je perk Atomizer Strike, díky kterému dostanete taktickou atomovku ve chvíli, kdy se vám podaří udělat 25 killstreak. K některým prototypům se můžete dostat také v Supply Dropu po výměně klíčů u dealera zbraní. Klíče získáte jednoduše hraním multiplayerových zápasů a plněním challenge misí.

Malou ukázku craftingu můžete vidět v přiloženém traileru. Hromada zbraní a robustní systém pro jejich úpravu a ladění loadoutu tak Call of Duty: Infinite Warfare rozšíří ještě o výrobu zbraní. Vývojáři se skrze Activision Blog nechali také slyšet, že v letošním CoD bude vůbec nejvíc zbraní s nimi spojených možností z celé série.

zdroj: Archiv

Vedle známých klasik jako je například NV4 tu najdete i více či méně sci-fi zbraně, jako třeba energetická EBR-800, která může sloužit jako sniperka, či jako plně automatická puška. Stačí jen zmáčknout příslušné tlačítko a hned se tak přizpůsobit nové situaci na bojišti.

Každý typ zbraně má navíc své unikátní doplňky, které její funkcionalitu ještě dál rozšiřují a tak se mohou fanoušci série spolehnout, že co do počtu možností u Infinite Warfare zřejmě ošizeni nebudou. Ostatní mohou zase pro změnu vyhlížet remaster Call of Duty: Modern Warfare, která celou tu multplayerovou mánii v roce 2007 nakopla do dříve netušených výšin.

Nejnovější články