Heroes & Generals rozšířila svůj záběr o novou třídu letadel se třemi stroji
zdroj: tisková zpráva

Heroes & Generals rozšířila svůj záběr o novou třídu letadel se třemi stroji

14. 12. 2016 16:27 | Preview | autor: Adam Homola |

Multiplayerová MMO akce Heroes & Generals rozšiřuje svůj vzdušný záběr, a to nejen přidáním několika letadel, ale přidáním rovnou celé nové třídy. Tou jsou výzvědné letouny a s ní přibydou do hry tři nová letadla, jedno za každou stranu.

Společně s nimi je tu také nová funkce zadního střelce, který sedí na svém vlastním stanovišti v zadní části letadla a střílí po všem co se pohne. Update Ihlefeld – Warbirds and Tail gunners tak konkrétně přidává sovětský Polikarpov R-Z, německý Henschel HS-126 B-1 a za americkou stranu Curtiss O-52 Owl.

„Právě tato tři letadla jsme vybrali nejen proto, že jsou vizuálně zajímavá, ale také kvůli tomu, že mají vzadu místo pro střelce. To podporuje týmovou hru. A navíc to jsou letadla, která v ostatních hrách zase tak často nevídáte,“ napsal v tiskové zprávě šéf vývoje Jacob Andersen.

zdroj: Archiv

Jako zadní střelec nemůžete letadlo opustit standardním způsobem, ale vždycky můžete zmizet rovnou do menu Deploy. Vývojáři také předělali fyzikální model letadel a jejich ovládání s tím, že výsledek by měl být nyní mnohem více přirozený. A všechna stávající letadla by měla také podstatně zrychlit – pocitově prý až skoro na dvojnásobek rychlosti před updatem.

Update Ihlefeld – Warbirds and Tail gunners už ve hře je, takže stačí jen aktualizovat klienta a nová letadla si vyzkoušet na vlastní kůži. Update ke všemu výše uvedenému přidává také spoustu drobných detailů, které najdete v plném znění na oficiálních stránkách hry.

Nejnovější články