Hazard Ops nabízí všechna klišé, která si v akční hře umíte představit
zdroj: tisková zpráva

Hazard Ops nabízí všechna klišé, která si v akční hře umíte představit

23. 5. 2014 18:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Studio Yingpei Games (dříve Epic Games China) jde do světa se svou 3rd person akční hrou Hazard Ops. A hazarduje hlavně s naší pozorností, protože provařenější námět bychom těžko hledali. Evropskou betu nicméně společnost Infernum spustí už 28. května. Bude to peklo?

Hazard Ops je akce z pohledu třetí osoby, co se odehrává v pokřivené realitě blízké budoucnosti. V kůži hrozně drsných žoldáků kosíte zombíky, roboty, mutanty, mumie a dinosaury. Ok, poslední dva nepřátele beru, takové ve hrách zase tak často k vidění nejsou. Pořád to ale nic nemění na tom, že Hazard Ops zatím nijak extra zajímavě nevypadá.

zdroj: Archiv

Hra se snaží samu sebe prodávat hlavně přes fakt, že vývojáři dávají všemu přívlastek “extrémní”, “brutální” nebo “drsný”. Nechybí ani “elektrizující” a samozřejmě “badass”. Názor si udělejte z videa nebo obrázků v galerii sami, a kdyby vás hra náhodou zaujala, můžete Yingpei Games poslat až 90 euro (“best value”...) a zajistit si tím kromě spousty exkluzivních digitálních krámů také přednostní přístup do bety.

Nejnovější články